Furnirana sobna vrata

Vrata se furniraju plemenitim furnirima 1. klase: hrast, jasen, orah, trešnja, bukva i drugi. Završno se mogu lakirati ili bajcovati.

Kategorija:
Osnovni podaci

Furnirana sobna vrata se furniraju na medijapanu debljine 4mm, a na zahtev kupca uz doplatu i na debljem medijpanu.

Vrata se furniraju plemenitim furnirima I klase: hrast, jasen, orah, trešnja, bukva i drugi, a po izboru kupca . Na krilima je moguće raditi različite kanalure uz slaganje jedne ili više vrsta furnira u raznim pravcima i kombinacijama.

Furnirana vrata se završno mogu lakirati natur (prirodan izgled drveta) ili bojiti (bajcovati) u tonu po izboru kupca . Vrata se lakiraju poliuretanskim osnovnim i završnim lakom sa svim potrebnim predradnjama.

Furnirano vratno krilo i futeri se rade na drvenoj lameliranoj podkonstrukciji sa ispunom tvrdo presovanog papirnatog saća ili impregniranom ivericom na zahtev kupca uz adekvatnu doplatu.

Furnirana vrata poseduju tri šarke fi-16 za falcovano krilo ili tri brodske šarke za ravno krilo a na zahtev kupca ugrađujemo i skrivene šarke uz adekvatnu doplatu, klasičnu AGB bravu 65 mm ili magnetnu AGB bravu 80mm . Vrata poseduju dihtung gumu na futeru. Sva nasa vrata se isporučuju sa kvakom STANDARD 1 a moguće je ugraditi i drugi model kvake po izboru kupca uz adekvatnu doplatu.
Sobna vrata su suvomontažna – montaža pur-penom, malter lajsne su širine 8 cm i sa jedne strane su štelujuće.

Svi modeli vrata iz našeg proizvodnog programa se proizvode po meri, dezenu i boji koju bira kupac.

Galerija slika
Struktura vrata

Struktura vrata

  1. Brava za ključ AGB
  2. Ispuna, papirnato saće
  3. Obloga, prirodni hrast na medijapanu
  4. Prihvatnik brave
  5. Štelujuće malter lajsne
  6. Kvaka, hrom-nikl sa rozetnom