PVC sobna vrata

Sobna ili vrata pomoćnih prostorija (ostava, garderober, kupatilo, hodnik ka garaži). Mogu biti sa staklom ili bez.

Kategorija:
Osnovni podaci

PVC profili se zasnivaju na principu vazdušnih komora, a dodatnu čvrstoću prozorima daju pocinkovani čelični profili. Još jedna pogodnost stolarije od PVC-a je lako i jednostavno održavanje. PVC materijal sporo stari i veoma je otporan na sve spoljne uticaje. U odnosu na druge materijale za proizvodnju stolarije, cenom je vrlo prihvatljiv.

Svi naši proizvodi ispunjavaju izuzetno visoke standarde EU u pogledu kvaliteta materijala, bezbednoj upotrebi i uticaju na zdravlje ljudi. Posebne zahteve predstavljaju energetska efikasnost, toplotna i zvučna izolacija građevinskih objekata. Prema tim zahtevima, PVC stolariju možemo razvrstati u četiri linije proizvoda:

Linije proizvoda

 1. Economic Line

  ECONOMIC linija PVC stolarije je najpovoljnija i najprodavanija na našem tržištu. Ispunjava sve današnje zahteve, proizvedena po evropskim standardima.

  Napravljena je od šestokomornih WEISS WP 5000 profila, nemačkih WINKHOUSE proPILOT okova i svih vrsta dvoslojnog stakla (po želji kupca). Profili mogu biti u beloj boji ili u boji drveta po želji kupca.

  Izborom Weiss WP 5000, vidno ćete uštedeti na troškovima grejanja. Šestokomorna tehnologija i dubina ugradnje od 72 mm osetno doprinose toplotnoj zaštiti. Integrisanjem stakla u ovaj sistem, dobija se zvučna izolacija koja bolje upija i odbija zvučne talase, a štednjom struje znatno smanjujete količinu štetnih gasova u atmosferi.

  Dubina ugradnje od 72 mm i osa od 13 mm pružaju znatnu protivprovalnu zaštitu. Obijanje prozora je otežano dubinom ugradnje, koja omogućava deblje zastakljivanje.

  Ovaj sistem može bez problema da iznese dvostruka i trostruka stakla. Ispunjava zahteve tržišta i za Vas predstavlja sigurnu kupovinu.

  Weiss Profil PVC sistemi su napravljeni od ekoloških bezolovnih PVC stabilizatora.

  Glavne karakteristike

  • Zvučna izolacija do 41 dB
  • Odličan stepen toplotne izolacije, dubina ugradnje 72mm
  • 6-komorna tehnologija
  • Okov Winkhaus proPilot
  • Klasičan dizajn
  • Viši stepen sigurnosti dobijen sa 13 mm osom
  • Poboljšana statika
  • U potpunosti podložno reciklaži
  • Produžena garancija: 10 godina (uz našu ugradnju)

   

 2. Premium Line

  PREMIUM linija ima najbolji odnos kvaliteta i cene. Šestokomorni TROCAL 70CL profili sa Winkhaus proPilot okovima i Niskoemisionim – Argon staklom osetno doprinose toplotnoj zaštiti. Uz mogućnost izbora više slojeva i/ili tipova stakla, odnosno ispune od ukrasnog ili ravnog panela tu je i mogućnost profila u boji.Produžena garancija: 12 godina(uz našu ugradnju).

  Pri izboru prozora ne bi trebalo da pristajete na kompromis, jer su sigurnost i udobnost odrednice današnjeg kvaliteta življenja.

  Prozori iz Trocal 70CL,Vam nude proizvod sa dodatom vrednošću. Koncepcija pruža mnoge mogućnost za individualno uređenje.

  Izborom Trocal 70 CL, vidno ćete uštedeti na troškovima grejanja i povećati ušuškanost u Vašim prostorijama. Petokomorna tehnologija i dubina ugradnje od 70 mm osetno doprinose toplotnoj zaštiti. Integrisanjem stakla u ovaj sistem, dobija se zvučna izolacija koja bolje upija i odbija zvučne talase.

  Dubina ugradnje od 70 mm i osa od 13 mm pružaju znatnu protivprovalnu zaštitu. Obijanje prozora je otežano dubinom ugradnje, koja omogućava deblje zastakljivanje. U ovaj sistem se mogu ugraditi sigurnosni okovi, koji dublje naležu u štok od uobičajenog.

  Prethodnik CL sistema, pri čemu CL označava “classic” i klasičan izgled profila, je širom sveta prodavan u milionima primeraka. Ovaj sistem može bez problema da iznese dvostruka i trostruka stakla. Ispunjava zahteve tržišta i za Vas predstavlja sigurnu kupovinu.
  Glavne karakteristike:

  Visoka toplotna izolacija Uf-vrednost 1,3 W/(m²K)
  Zvučna izolacija do 45 dB
  Visok stepen toplotne izolacije, dubina ugradnje 70mm
  5-komorna tehnologija
  Okov Winkhaus proPilot
  Dostupna rešenja protoka vazduha
  Moderan, klasičan dizajn
  Najrazličitiji izbor dekora drveta i boja
  Dodatna toplotna i zvučna zaštita i sigurnost dobijena dubljim žljebom
  Viši stepen sigurnosti dobijen sa 13 mm osom
  Poboljšana statika
  U potpunosti podložno reciklaži
  Greenline
  Produžena garancija: 12 godina (uz našu ugradnju)

 3. Prestige Line

  Linija koja nudi vrhunski kvalitet po veoma pristupačnoj ceni. Profil: TROCAL 76 MD Standard, debljine 76 mm, 6 komora, Winkhaus activPilot okov, Niskoemisiono – Argon staklo u 3 sloja. Uz mogućnost izbora više slojeva i/ili tipova stakla, odnosno ispune od ukrasnog ili ravnog panela, mogućnost profila u boji i ALU obloge. Produžena garancija: 12 godina (uz našu ugradnju).

  Inženjeri i tehničari iz TROCAL-a su nedavno razvili moderan, tehnički zahtevan PVC prozorski sistem sa dubinom ugradnje od 76mm – TROCAL 76 sistem sa srednjim zaptivanjem. Ovim razvojem nisu zadovoljene samo najbolje vrednosti toplotne i zvučne izolacije već je postignut i jak optički utisak. Uska krila i ramovi dozvoljavaju velikim površinama stakla da se istaknu. Vaš životni prostor ne biva ispunjen samo sunčevom svetlošću, već time dobijate i prelep osećaj topline doma i življenja u njemu. Time dobijena sunčeva toplotna energija, znatno umanjuje troškove grejanja.

  Ishod jedne ovako promišljene konstrukcije je PVC prozorski sistem sa izuzetnom toplotnom izolacijom. Koeficijent toplotne provodljivosti se dostiže već u standardnoj izradi sa optimalnom vrednošću od Uf-1,0 W/(m²K). TROCAL se takođe ističe u oblasti zvučne izolacije, sa dostignutim vrednostima od 48 dB kod upotrebe troslojnih stakala. Čak je i ugradnja specijalnih, sigurnosnih stakala moguća do debljine paketa stakla od 48 mm.

  Oblikujte svoj PVC prozor po svojim individualnim zamislima. Imate izbor između klasične bele PVC boje, a na raspolaganju Vam stoji i DecoStyle i proCoverTec.

  TROCAL 76 Vam nudi visoku fleksibilnost i u isti mah uverava u svoju rentabilnost.

  Naše greenline načelo: energetski efikasni prozorski sistemi, stabilizatori u svežem materijalu bez učešća olova i inteligentan koncept recikliranja, pružaju dodatan plus dugotrajnosti profila.

  Glavne karakteristike

  • TROCAL 76 sistem sa srednjim zaptivanjem, dubina ugradnje 76 mm.
  • Šestokomorna konstrukcija u unutrašnjosti PVC profila.
  • Okov Winkhaus activPilot
  • Pravolinijski moderan dizajn.
  • Uski profili osiguravaju najveći moguć upliv svetlosti.
  • Visoko izolovan sistem sa srednjim zaptivanjem, dostiže već kod standardne izrade Uf vrednost do 1,0 W/(m²K).
  • Zvučna izolacija do 48 dB – mogućnost velikih staklenih površina do paketa stakla od 48 mm.
  • Dostupno u klasičnoj beloj boji, folirano iz našeg programa dekor folija TROCAL DecoStyle ili proCoverTec.
  • Proširiv sa aluminijumskom oblogom AluClip.
  • Produžena garancija: 12 godina (uz našu ugradnju)

  Sistem zaštite od provale

 4. Exclusive Line

  Linija namenjena kupcima koji žele beskompromisan kvalitet i visoku energetsku efikasnost. Onima koji hoće da imaju najbolje ali i da budu primećeni. Slobodno možemo reći da je to linija sa stavom i statusni simbol. Linija kojom se vlasnici hvale i ponose. Najbolja termička i zvučna izolacija, po najvisim energetskim A+ standardima.
  Vrhunska linija u svakom pogledu.

  Profil: TROCAL 88 Standard, debljine: 88 mm. Broj komora profila: 7. Okov: Winkhaus activPilot. Niskoemisiono – Argon staklo u 3 sloja. Uz mogućnost izbora više slojeva i/ili tipova stakla, odnosno ispune od ukrasnog ili ravnog panela. Mogućnost profila u boji, mogućnost ALU obloge, produžena garancija: 12 godina (uz našu ugradnju).

  Budućnost je stigla – velike površine prozora, elegantan dizajn, visok stepen zvučne i toplotne izolacije kao i izvanredna sigurnost – inovativan prozor TROCAL 88 ispunjava sve današnje i buduće zahteve. Ovaj PVC prozor sa dubinom ugradnje od 88 mm, nudi zahvaljujući svojoj modularnosti i naprednoj tehnologiji najviši stepen rentabilnosti i individualnosti.

  Pomoću visoko stabilne konstrukcije u sastavu PVC prozorskih profila, možete ugraditi trostruka stakla kao i sigurnosna stakla, velikih površina do maksimalne debljine stakljenja od 56mm.Time dobijate izuzetne vrednosti zvučne izolacije. Vaše želje se ostvaruju sa upečatljivo velikim prozorskim površinama. Pozitivan efekat jeste solarni dobitak i smanjenje CO2 kao i troškova energije, pre svega zimi. Pored impresivne protivprovalne zaštite i mogućnosti provetravanja, inovativan prozorski sistem TROCAL 88 nudi dodatna rešenja.

  Nov TROCAL 88, visoko izolovan sedmokomorni sistem sa srednjim zaptivanjem, dostiže već u standardnoj izradi, visoke energetske zahteve toplotne izolacije pasivnih kuća. Koeficijent protoka toplote od Uf = 0,95 W/(m²K), dostiže se već sa paketom stakla od 48mm debljine. Neobično je, što se ova izolaciona toplotna vrednost dostiže sa čeličnim ojačanjem za maksimalne dimenzije elemenata i kod profila u dekoru. Sa dodatnim termo-ulošcima PVC prozorski sistem TROCAL 88 dostiže Uf-vrednost do 0,88 W/(m²K).

  Pustite da Vas inspiriše program TROCAL boja, dekora. Izaberite između neutralne PVC bele boje, dekora glat folije ili dekora folije sa strukturom drveta, folije univerzalnih boja ili metalik boje.

  Naše greenline načelo: energetski efikasni prozorski sistemi, stabilizatori u svežem materijalu bez učešća olova i inteligentan koncept recikliranja, pružaju dodatan plus dugotrajnosti profila.

  Glavne karakteristike

  • TROCAL 88, inovativan PVC sistem prozora i vrata sa dubinom ugradnje od 88 mm.
  • Okov Winkhaus activPilot
  • Pravolinijski dizajn profila u dve ravni, sa uskim vidnim površinama za najoptimalniji upliv dnevne svetlosti i visoke solarne energetske dobitke.
  • Pogodan za pasivne kuće po ift smernici WA-15/2 – Uf-vrednost = 0,95 W/(m²K).
  • Moguća upotreba trostrukih stakala ili sigurnosnih stakala do debljine stakljenja od 56mm.
  • Siguran prenos težišta tereta sa stakla na određeno čelično ojačanje u glavnoj srednjoj komori.
  • Visok stepen komfora pri rukovanju, pouzdana funkcionalnost moderne tehnike. Jednostavan za održavanje, dugotrajan i snažan.
  • Klasičan beli PVC, dekor folije sa strukturom drveta, univerzalne boje ili metalik boje.
  • Produžena garancija: 12 godina (uz našu ugradnju)

  [divider width=“full“]

  Sistem zaštite od provale

  testiranje-sistem-zastite-od-provale

  [divider width=“full“]

  funkcija-izostakla

  funkcija-izostakla-plus

Roletne i komarnici

…se poručuju kao dodatna opcija. Cene variraju od modela i veličine.

Roletne: 35-50€/m²
Komarnici: 25€/m²

 

Galerija slika
Dostupna stakla
Cenovnik

Sve cene su u Dinarima (RSD) sa uračunatim PDV-om

Cenovnik ECONOMIC

Standardne dimenzije
(mm)
Bez stakla Sa staklom Drvena vrata
700 x 2000 15.580,00 17.000,00
800 x 2000 16.430,00 18.150,00
900 x 2000 17.150,00 19.150,00
1000 x 2000 18.000,00 20.150,00
700 x 2050 6.450,00
800 x 2050 6.450,00
900 x 2050 6.450,00

Cenovnik Premium

Standardne dimenzije
(mm)
Bez stakla Sa staklom
700 x 2000 26.250,00 28.400,00
800 x 2000 27.500,00 30.130,00
900 x 2000 28.850,00 31.840,00
1000 x 2000 30.130,00 33.550,00

Pored standardnih dimenzija, po zahtevu kupca, izrađujemo i pvc sobna vrata vanstandardnih dimenzija.