Sigurnosna vrata sa metalnom šasijom

Metalna sigurnosna vrata od čeličnog nekorodirajućeg štoka debljine 1,50 mm i krila od galvaniziranog lima debljine 0,6 mm ili 1,50 mm sa tri uzdužna spoljna ojačanja.

Kategorija:
Osnovni podaci

Metalna sigurnosna vrata za stanove i apartmane se rade od čeličnog nekorodirajućeg štoka debljine 1,50 mm. Krilo je od galvaniziranog lima debljine 0,6 mm ili 1,50 mm sa tri uzdužna spoljna ojačanja. Dve podešavajuće po visini čelične šarke. U sigurnosna vrata se ugrađuje sigurnosni sistem cilindar brave italijanskog renomiranog proizvođača „Cipierre“ sa 5 ključeva i 12 tačaka zaključavanja.

Metalna sigurnosna vrata se oblažu dekorativnim materijalima kao što su furnir ili medijapan na kojima se po želji kupca mogu raditi kanalure ili aplikacije po želji kupca, dok je melaminska obloga sa već gotovim dezenima na kojoj se ne mogu izvlačiti kanalure ili aplikacije.

Cena metalnih sigurnosnih vrata zavisi od kog materijala se rade dekorativne obloge na krilu kao i od toga da li se oblaže ceo štok ili samo krilo dekorativnim materijalima.

Galerija slika