Sobna vrata – melaminska obloga

Vrata se rade od melaminske obloge proizvođača "Egger" debljne 3mm. Dezena ima u raznim bojama, šarama ili imitacijama prirodnih materijala.

Kategorija:
Osnovni podaci

Sobna vrata – melaminska obloga se rade od melaminskih ploča renomiranog austrijskog proizvođača „Egger“, u raznim dezenima koji se enterijerski veoma lepo uklapaju sa novim modelima laminata, keramičkih pločica, lamelnih parketa kao i novim modelima nameštaja.

Vrata od melaminske obloge se rade od obloge proizvođača „Egger“ debljne 3mm, završno obrađena i lakirana tako da im pre ugradnje nije potrebna dorada. Dezena ima u raznim bojama, šarama ili imitacijama prirodnih materijala kao što su: hrast, trešnja, jasen, bukva i drugih vrsta, a sve po želji kupca po našim ton kartama.

Melaminsko krilo i futer se radi na drvenoj lameliranoj podkonstrukciji sa ispunom tvrdo presovanog papirnatog saća ili impregniranom ivericom na zahtev kupca uz adekvatnu doplatu.

Sobna vrata od melaminske obloge poseduju tri šarke fi-16 za falcovano krilo ili tri brodske šarke za ravno krilo, a na zahtev kupca ugrađujemo i skrivene šarke uz adekvatnu doplatu, klasicnu AGB bravu 65 mm ili magnetnu AGB bravu 80mm. Vrata poseduju dihtung gumu na futeru . Sva naša vrata se isporučuju sa kvakom STANDARD 1 a moguće je ugraditi i drugi model kvake po izboru kupca uz adekvatnu doplatu.

Sobna vrata su suvomontažna – montaža pur-penom, malter lajsne su širine 8 cm i sa jedne strane su štelujuće.

Svi modeli vrata iz našeg proizvodnog programa se proizvode po meri, dezenu i boji koju bira kupac.

Galerija slika
Struktura vrata

Struktura vrata

  1. Brava za ključ
  2. Ispuna, papirnato saće
  3. Obloga, melaminska
  4. Prihvatnik brave
  5. Štelujuće malter lajsne
  6. Kvaka sa rozetnom